Jun 2, 2009

kerinduan yang teramat............

ooollaaaa....

haloo suma...finally tengku update gak blog yang da terbiar bagai xbertuan selama sepurnama ahahaha....kangen bangat sama blog gue...

jgn ingat percutian tengku ini tersangat la best sampai xupdate blog...keboringan yang melampau adalah..duduk kat umah je...jage kulit yg xputih2 gak..herm...well..setiap pagi bangun then terus menyapu lantai..automatik penyapu kan ada kat tangan bila dah bangun pagi.pastu masak nasi..kadang2 g antar adik bongsu g sekolah..lain2 keje, pegang remote control astro then cari channel yang tengku berkenan nak nonton.kalau kat u,xpenah tgk tv..skrg dok kat umah naik jemu tgk tv...

hah..benda yang best..ingat kat ump je xde air..last2 kat umah pun ngah krisis air..bekalan air kadang2 ada kadang2 xada..sampai da taw masa air kan ada n masa ia xda..apa kes ni JBA tawau??hadoi...nasib baik umah tengku bukan kat tingkat 3....k lah...skrg tengku nak jawab tag n menerima award2 yang diberikan kpd tengku ni....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
darkangel...classmate tengku kat ump yang sweet orgnyer...lahir bulan yang sama ngan tengku n punyai persamaan ngan tengku..kan lahir bulan yang sama...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
-sangat sayang mak saya
-sangat sayang ayah saya
-sangat sayang adik perempuan saya
-sangat sayang adik2 lelaki saya..
-sangat sayang si'dia' yang jauh nun di sana..
-sayang juga kat family si'dia'
-sayang seluruh keluarga saya
-sangat sayang laptop saya...
-sangat sayang diri saya sendiri....hahaha letih nak cari 10 fact about myself..

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.
malas ar nak teg org..letih nak cari org..peace yo!!

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan:

xda pe nk nyatakan..x tag sape2 pun..

anyway thanx darkangel...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

from daznyte...


Syarat2 menerima award ini:
1. Pastikan jantina anda ialah perempuan
saya pasti saya pompuan....

2. Copy badge sebagai award anda
da...

3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan:
  • xkesah law guna pink stuff
  • lelaki kena jaga pompuan
  • syurga di bawah telapak kaki ibu..n ibu must be a woman..
  • penyanyi no 1 malaysia is a woman...
  • behind of man's successful there's a woman...jgn nak nafikan...
  • setahu tengku..pompuan lagi tabah dari lelaki..
  • le pakai skirt??tul la 2

4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda

to all ladies yang berkunjung ke blog tengku...
Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

1 comment:

marissa norfis said...

haha..welcome2...sweetkah ak nih...waa...terharu beb...wakaka...;p