Jun 10, 2010

keje??experience experience

salam all!!!!!!!!!!

aku tgh menaip ngan bahu yg ngah sengal2....ape aku buat???aku keje!!!hahaha...dah nk dkt habis cuti aku ni bru aku keje..btw aku keje seminggu je pon..maksu aku ajak keje kat ofis tmpt die keje iaitu klinik famili...

keje aku..check borang2 yg patient isi time dtg klinik nk jumpe "doktora" then tgk dah masok database belom.then aku masokkan dalam database...sok mengadap laptop je..capek deh!mcm ni rsenye bekerja..aku baru merasa...huhu experience experience..tpi aku keje seminggu je pon.dari kul 8 pagi sampai skrg jam menunjukkan kul4.10 ptg aku dok je kat dpn laptop ni.sempat gak aku curi tulang..bukak facebook ngan blog ni...haha..owh baru aku taw,lau keje curi tulang 2 mcm ne..mcm aku buat ni lah..haha..jakun tol aku ni..

btw spanjang cuti ni..muka aku bkn makin cerah tapi tambah rosak..jerawat xhenti2 tumbuh mcm cendawan 2.siot tol...pedih muke aku..mcm ne nak jumpe hubby t lau muke mcm ni..aku x rela.......btw aku nak kongsi ckit cte..ckit jelah...aku dah nak kene pinang..gahgahgah..geli je bunyi tpi dah nak dkt dah.family pon ngah sebok bincang2..plannye hujung tahun dpn.tpi tgk jelah mcm ne kan..xnk cte lebih2 sbb lom confirm g..lau dah ade tarikh tetap n menjadi plan ni bru war2..lau kecoh sne cni tpi last2 xjdi..den juge yg merana....tidak!!!!xhingin aku banana to fruit two time.....don't don't don't don't don't phunk with my heart..yo!haha

hokey lah aku nak sambung keje..t kene potong gaji lak..gahgahgah...toodles!!!!!

p/s malam ni konfirm tewas awal d atas tilam ku....

okiedokie:p
Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

1 comment:

marissa norfis said...

hahaha...terer tu dah ada working experience..huahuahua...pas2 da berpinangan..wakaka..advance la u ni..i like..tp rindu la kat u walaupun i x rela nk balik UMP tuh..x sanggup i u know..hehehe