Feb 2, 2011

Contest Si Manis Berbaju Kurung By AzaliahjSalleh

haloo u ols....(menggedik sudah..)

herm..herm...seganlah nak ckp..hehe...aku join...contest lagi...ade yang marah x?nyampah?meluat?herm..aku xleh nk wat pe lah..n korg pon xleh nak wat pe gak.bab aku nak sgt join contest ni.haha...

oklah u ols...nak taw ni contest pe?jom tgk banner dulu..

penganjur contest ni cik Azaliahjsalleh.. ini first contest beliau..nak join bleh klik sini.

syarat2 penyertaan adalah seperti berikut(skemanya ayat aku=,=)

  • yang bergelar wanita sahaja dibenarkan join n haruslah duduk di Malaysia..Indon,U.S,Germany no no no ye...
  • follow blog azaliahjsalleh n like fanpage fb beliau ---> DONE!
  • buad entry ringkas sal contest ni..--->on the go!!
  • letak hanya sekeping gmbr berbaju kurung...adeh...ase nk letak seploh keping je ngan posing lain2 hahaha...over lah pulak...so aku pilih gmbr ni

  • gmbr duduk lah pulak...xkesah lah..aku masih ikut syarat kan..berbaju kurung.

  • last sekali,tag 3 orang kawan untuk join contest ni...
  1. cik marissa (sekali lagi,bab aku taw kaw free haha)
  2. cik yan 
  3. cik suheela

DONE!!!

SO MARILAH JOIN CONTEST NI....NAK MENANG KE NAK JOIN SUKE2 JE KE...XKESAHLAH..YANG PENTING NAK MEMERIAHKAN CONTEST PERTAMA CIK AZALIA NI =)

oWh yar!!!!Tarikh tutup penyertaan ialah pada 25 Februari 2011


Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

6 comments:

azalia hjsalleh said...

wewittttttt vogue gitu ;)
okayyyy tuan contest dh dtg
gud luck eyh

- Zafifie YusuF - said...

yeah!!tq for coming...

applemasam said...

waahh...manis dn ayu laaa..:)

- Zafifie YusuF - said...

wah...kene puji!!abeh ar koyak baju bab dah kembang hahaha

kay_are said...

kalau tau ade award.. xde nak follow awl2 dulu.. rugi2.. huu

- Zafifie YusuF - said...

ngeh ngeh....xpe2 kay_are...t i bud tok u award follower sporting hahaha=)