Jul 28, 2009

thanks love again...

ring...ring...ring...

DAYU CALLING...

tengku angkat fon...

Dayu : fie, btol bha ni???

Tengku : iya bha...xda...

Dayu : pasti???

Tengku : iya..ari 2 ko msj jak tapi ndak wish pun...

Dayu : Sori fie..oklah..happy belated birthday..sori lambat...

Tengku : tengkiu, xpa bha..sudah berlalu pun...mcm mana skrg bru ingat ni??

Dayu : ak tgk di FS...lama ndak update,itulah lupa...
blah..blah..blah...

demikianlah perbualan Tengku ngan my best n sweet friend Kee Nooridayu...skrg ngah struggle kat UPM kos perhutanan...herm..mish her.2 bulan cuti kat tawau,tapi xpenah jumpe pun..pe punya kawan lah tengku ni??herm.... ape2 pun.. 'receive love' dayu for wishing me...

btw, tengku rindu sgt2 kat blog ni...huhu..x dpt update kat bilik..wireless sengal!!! geram taw... tah pape je...nak wat assignment pun susah...aishh...nak gne kabel..hampeh!! asyik2 limited..sengal lagi... dah masuk kat lab ni, bru ade chance nak buke segala2nya termasuk blog tengku ni...

nak taw x..my father merajuk ngan tengku.. be4 that tengku yang actually merajuk kat ayah..last2 ayah merajuk lek kat tengku..mmg salah tengku pun..balas msj marah2 kat ayah... tengku xpatut lepas marah kat ayah..sedih ngan perbuatan tengku sendiri kat ayah yang disayangi..tengku mmg anak yang x baik kat parents and ank yang kurang ajar...sampai skrg ayah xde call2 tengku even sms tengku...serve your right tengku...terfikir gak xnk balik raye tahun ni...AKU DAH GILA!!!!!.....sedih;( ayah,kakak rindu ayah...

another story nak share...sejak akhir2 ni,tengku agak kerap gak msj ngan seorang kawan ni... bukan lah kawan bru.. actually dah kenal lame tpi bru skrg mesej bermesej. his a sweet guy..+ cute lah..(huhu bangga Daus law bce entry ni).. die ni manje orgnyer.. maklumlah ank manje mak..huhu Daus jgn marah ye... kadang2 msj ngan die, geli ngan SMS die yang pelat budak2 tu...kadang2 suke...tah lah..tpi senang berkawan ngan die...kawan2 tengku yang nak berkenalan ngan daus leh msj num ni..013333333..huhuhu gurau jer..x berani nak publish number org sesuka hati..xde kebenaran org lak 2...hehehe...tersenyum lebar seketika teringatkan die ni...stop..hehehe..'receive love' daus masih ingat n berkawan ngan fie..;)

rsenyer ni je kot entry tengku kali ni...xde cite hot lagi nak share huhu...daa 4 now..

okiedokie;p

Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

2 comments:

marissa norfis said...

ishk3..tengku2...hahaha..ko nie mmg kureng asam...ak report sama makhluk yg diconteng mukanya itu bru tau...*ngah wat muka jahat*

~ f i Q ~ said...

takpaaa.. ada 3 kosong.. wahahah