Apr 2, 2009

JALAN-JALAN CARI MAKAN...

edisi kali ni bersama TENGKUTAWOW..bukan Maria Tengku Sabri ye..huhu..ekceli entry kali ni nak cte2 sal perjalanan tengku bersame-same krew jalan-jalan cari makan(masih dalam rancangan jalan-jalan cari makan lagi) ke pasar malam gambang...huhuhu krew2 jalan-jalan cari makan yang terdiri dari AZWARA (azreen@siraplimaw,wanie n farah hepi ),shah(labusayong),daus,darkangel,primadona n tengku sendiri(mane leh ketinggalan)..perjalanan yang mengambil mase 30 minit ini(jalan kaki jer,law naik kete 10 minit pun xsampai) sgt mencabar mental dan fizikal..terutame kepada daus yang asyik merungut ke"capek-an"..huhu..tpi shah steady jer jalan sbb ni bkn first time die jalan kaki..

time otw nak g 2,ade gak ar tangkap gambar nak dijadikan kenangan..kenangan kepada daus yang first time g jalan kaki n katenyer 2 last time gak die jalan kaki ke pasar malam..hekeleh,tol ke kaw ni laki daus??huhu soalan panas....tpi buat pengetahuan semue,die x give up or patah balik.Daus sampai ke garisan penamat yer..

enjoy all de pic. below:p

primadona bising sbb tengku ambik gambar..rileks ar..

krew2 jln2 cri mkn..huhu..peace dari darkangel..azwara ayu berbaju kurung..

lambat g ke nak sampai??huhu still walking.rileks ar wahai kwn2,jap g nak sampai..kat depan je..

tiru mcm tengku..rileks je..muke penat dowh...

akhirnya,dlm kul 6.30 mcm 2 ktorg pun smpi ke destinasi selera..huhu..mana lah nak ambik gambar g tym ni..makanan depan mata..plus, ramai orang..xkan nak ambik gambar??boleh jer, law tengku ni muke tebal...or muke tembok ek??pe2 jelah...

sebenonyer..tujuan utame tengku ke pasar malam kali ni ialah..check it out..




huhu xsabar nak tunjuk kat ibu ngan ayah... saya sayang mak & ayah saya... huhu:p









sampai ni jelah entry tengku kali ni..tengku dah mati akal nak tulis pe g...:p
huhu..akhir kata dari tengku..sayangi ibu dan ayah anda..

Owh ye...ni ade satu picture yang tengku ambik on the way balik kampus..herm pelik...
herm..law kenduri kawin..ase2 mane satu bride mane satu groom?zack=zakiah kot..herm..ade ulama kat C3 ni ckp "majlis khatan kot"..khatan musim sekolah ni??ye ke??wallahualam..

okiedokie:p

Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

1 comment:

az_nn said...

penat mmang sgt penat..
tp.......
best wooo..first time!
sepnjang jln, mcm2 crita kuar..
len kali bley plan lg. hehehe