Apr 22, 2009

khas buat kamoo...heart sama kamoo..

hah..khas buat sape ni??

lets begin da story...

mulai 20hb mei, peng"apply"an penempatan secara online telah dibuka..then sume pelajar kene ar apply..cari roommates..and Alhamdulillah tengku masih stick ngan roommates tengku yang sedia ada..terharu..gembira..kamoorang masih mahu menerima tengku..;p

oleh itu,entry kali ni tengku tujukan buat roommates tengku..

kamoo..

terima kasih banyak2 sbb masih sudi menerima kehadiranku..

ku sedar banyak keburukan diriku..

tpi kamoo masih menerimaku

terima kasih banyak sbb sudi menerima kekuranganku..

tengku sedar tengku banyak kekurangan..
tengku law moody taw xde mood,xnak layan org..muke mcm kene tampar "nates"..dingin jerr..
tengku suke sepah kat bilik
tengku suke wat bising
tengku malas belajar
tengku suke main game
+
+
+
.
.
.
.
dan banyak lagi..law rase nak tambah sile bgi kat comment..

tapi kamoo boleh terima sikap negatif dari ku..

bila ku moody,kamoorang senyap..
bila ku nangis,kamoorang pujuk..
bila ku lapar,kamoorang ajak g kafe..
bila ku ingin "gaduh",kamoorang fight balik..
bila ku melawak,kamoorang ketawa..

kamoo..

  • hani shazwani bt mohd suhaimi
  • hajar bt abdullah
  • nor aslinda bt isahak

sori letak nama penuh korg..

terima kasih banyak...

tengku gembira dapat jadi roommate korg lagi untuk sem depan..
harap sem depan akan lagi menggembirakan lagi dari sem kali ni

kamoo
berikan ku seorang "mak" yang sayang kat anak2nya

kamoo
jadikan ku "maksu" yang sayang kat "anak sedara"nya

kamoo
berikan ku "musuh" yang baik..

tengku gembira ngan semuanya..

tengku heart kamoorang..

setinggi penghargaan dari tengku buat kamoorang setelah setahun bersama..



law korg sume jumpe mereka2 ni kat mane2..jangan risaw..mereka org baik..mmg baik..

+ tengku suke merapuh..thanks 4 reading this entry.. +
okiedokie;p

Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

1 comment:

t e h a said...

tengku..na tambah2 nie..heee~
tengku bagi jatuh kotak atas badan orked
tengku baling gelang kat orked...

tapi, tengku ni baek sikit je dari musuh tengku tuh
ala....yg nyanyi lagu2 gedik tuh!
hahahhhaha