Apr 26, 2009

MY LAZY DAY..

huh..juz one more paper...tah lah..tengku sangat2 malas nak wat revision untuk subjek last ni..xfaham lah...patutnye bersemangatlah..cume tinggal paper 2 je..dah lah lecturer dah warning awal2 paper final ni susah gile gaban..dah kene warning pun leh lagi wat2 relax..


dalam hati tengku ni,cume nak keluar dri "sangkar" ni.FREE..hati tengku dah xde untuk tempat ni..walaupun tengku tahu tengku masih ade 2 years and half kene habiskan kat sini.
i dont care...tengku nak keluar menikmati udara tempat lain..lupekan sekejap sal study..lupekan jap sal exam ni..t dah dekat2 result nak kuar then i will think about that again.;p

i really miss my ayah,my sis,my brothers...really miss them..cant wait 2 see ibu...law tym ade assignment yg sampai kesuntukan mase nak wat..sengkang mate sampai subuh..teringin nak ade 25 jam sehari..tapi ble tym nak habis exam,nak start holiday..teringin lak nak 23jam sehari ke,22jam sehari ke...


herm..untuk mase sehari ni..jarang sekali tengku pegang buku wat revision..tpi kerap sekali pegang n belek2 magazine pengantin wat revision..gedik nak kahwin ape tengku ni...siap pilih2 baju mane g nak wat for tengku wedding..aiyo!pe nak jadi ni..benci...calon suami xpasti g.ngah tunggu"die" ni.cepat2 lah bulan september..xsabar sangat ni...(gatal)sape "die"?? "die" is my dearest..later on i will share n upload his picture..tah lah ble later on 2...

oklah..ade bende nak buat..no,no,no bkn tgk mag pengantin lah..hehe
okiedokie;p



Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

1 comment:

~ f i Q ~ said...

oit, dia balik sept ke? hahaha.. kurang2 ko baca2 ko tido, pastu baca balek.. aku habuk tarak.. hahaha