Apr 10, 2009

keboringan+kesedihan=SAAT TERAKHIR...

herm...xde idea nak cte sal pe..boringnyer..exam dah nak dekat..keje2 masih bersisa..pe lah tengku ni,pemalas nak wat keje.siyes tengku xde mood nak sentuh buku malam ni..

btw,pemalas sekali pun tengku ni..at least kul 8 pagi tdi tengku masih nak bangun g kelas huhu(jangan terase ye yang lain..)tpi,i admit that i come late 2 that class..but late is better than never.update baru untuk kedatangan ke kelas SAD hari ni,cume 16 daripada 50 org sahaje yang datang..kudos!!!!pe perasaan seorang lecturer ye nampak xde pelajar yang nak g kelas die??t ar jawab law jdi lecturer ek..tpi, walaupun cume 16 org jer yg dtg,lecturer masih bersemangat nak sambung perbentangan..huhu, tengku lah antara muke2 yang kene wat perbentangan..aish..nape lah tengku datang kelas??..(colonize by evil for a while)...herm.. cte sedih dan mengguris hati...tengku kalut nak g bilik darkangel tengah hari tdi nak wat keje same2..so,kuar ar bilik ngan tergesa-gesa,tengku bajet ar rumet tengku ni xde kelas kot memandangkan gaya mereka yang agak relax jer...so,xbwk ar kunci+nset sekali(kebodohan tengku :^)) last2, nak balik bilik dekat kul 2 mcm 2,bilik dah terkunci...argh!!tension..xde kunci pun kat tempat rahsia..waaaa!!!nak nangis jer,dah ar kul 3 ade kelas..dipendekkan cite,tengku xbawak pe buku pun g kelas..nasib baik xtukar baju so still gune baju yang same cume terpakse pinjam hand-sock and tudung darkangel..sebabkan xde hand-sock yang matching ngan seluar(baju merah ade bunga putih+seluar putih)terpakse gune tudung hitam.herm..dah macam pemain MANCHESTER UNITED..merah,hitam dan putih..xde mood taw nak g kelas..cian darkangel,tengku dah banyak menyusahkan die...thankx for everything my dear x0x0..huhu :* malam ni lak tengku wat another blog khas untuk reading entry sahaje..boringnyer..kene wat 16 reading entry..tengku cume wat 5 je..mane lagi 11??later ar ye..huhu.. well,tengku miss someone..??huhuhu sape?adelah.. (heart) nape ek,pe yang tengku sayang n suke nak meninggalkan tengku??sedih taw..xsuke... ;( buat si dia yang bakal pergi,xsempat nak kenal lame2..lagu ini buatmu..huhu..(mcm ngah wat show la pulak..)
SAAT TERAKHIR

Tak pernah terpikir olehku
Tak sedikitpun ku bayangkan
Kau akan pergi tinggalkan kusendiri

Begitu sulit kubayangkan
Begitu sakit ku rasakan
Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

Dibawah batu nisan kini(line ni bkn untuk die ye...)
Kau tlah sandarkan
Kasih sayang kamu begitu dalam
sungguh ku tak sanggup
Ini terjadi karna ku sangat cinta

*Inilah saat terakhirku melihat kamu
Jatuh air mataku menangis pilu
Hanya mampu ucapkan
Selamat jalan kasih

#
Satu jam saja kutelah bisa cintai kamu;kamu;kamu di hatiku
Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup
Satu jam saja kutelah bisa sayangi kamu... di hatiku
Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup
di nanti ku......


reep:*
# 2x

hoooo....wouwo....

ase2 sampai x lagu ni kat die..sampai kot law die bce blog tengku..tpi taw ke die ni untuk die???x kot...

herm....





Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

2 comments:

angahpikah said...

xpe tengku... bersabar je.. setiap kejadian ada hikmahnye.huhuu tapi sapa yg tggl tengku? si dia ek??? kumbang gkn seekor.. Gambate!! hehehe

- tengku - said...

TIDAK..TIDAK..TIDAK..BKN KUMBANG YANG TINGGALKAN TENGKU...WAKAKA..