Jan 6, 2011

kau bullshit di hatiku*maaf kasar...

patut ke aku beri salam sedangkan aku kuarkan kata2 kesat sebentar tdi???

untuk pengetahuan semua,aku bru je habis nangis..sbb org yang sgt tidak bertanggungjawab n menyakitkan hati...sgt bodoh...y me?kenapa Kau kenalkan aku dengan org mcm 2??ble aku dah start nangis aku kan nangis xhenti2 mcm hujan yg turun...bodoh btol...kuatkan hati..kuatkan hati...byk benda lagi kau kene buat...jgn sbb die seluruh hidup kau hancurkan..if mmg ditakdirkan hidup kau seorg diri seumur hidup,its ok...at least u have ur family...kau tahu diorg ade menyokong kau..n kawan2 kau skrg,even diorg xtahu sgt the real situation,its doesnt matter..diorg tetap sokong kau...ingat 2....esok kau g jumpe lelaki 2..pgi belasah die...tpi belasah kuat mcm ne pon, sakitnye xkan sme ngan sakit yang aku rasai...Semoga Allah ade balasan yang setimpal untuk org mcm 2....tak di dunia mgkn di akhirat..biarlah aku hidup aman....aku jugak cari pasal dulu,skrg aku tanggung sendiri...

aku harap aku akan update lagi slps aku settle-kan problem aku yang satu ni....no more tears after this...pliz Fieyusuf....for the sake of ur family....=(

salam hormat....


Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

2 comments:

fatihah said...

hoho .. fie broke up ke ? hurm .. lau btol ... sabo la erp .. bese da uh .. bab 2 , lau fie ta mo sakit hati yang teramat2 .. baik ta yah kapel o suka kat dak laki ag okeh ? huhuhu ... lau salah .. hik2 .. sowi , saloh komen .. kah3 !!

- Fie YusuF - said...

lom g fatihah...tpi akan...jap je g...xpe..yg ni kte jdikan pengajaran..nanti akan dtg kte dah ade pengalaman..perasaan ske kat org 2 kte xleh nak halang...tpi terpulang pade individu mcm ne nk elak..its ok..maceh komen n reading the entry..=)