Jan 31, 2011

Kontest Blog cUN . LaWo . Kemas

Haloo all!!!im back...heee~~

semalam dah join satu contest kan...ni aku nak join satu g contest...tajuk nak lebih kurang je...tpi hadiah lain...xkesah lah hadiah pe,aku semangat nk join contest..huhu..dah lame aku xrse bersemangat sebegini...haha....jom kite layan contest ni...

contest ni milik cik Norsyuhadajohan yang tomey2 owgnye...alalalala....suke masuk blog die..lagu best...blog pon tomey...like blog like owner..haha bru dri zafifieyusuf...kah3..

nak join contest ade syaratnye...xsusah mane pon...xmcm syarat2 masuk AF..umo 18 bru bleh join..x ye..so syarat2nye....

(¯`❤ 。◕‿◕。 ❤´¯) warga negara MALAYSIA

(¯`❤ 。◕‿◕。 ❤´¯) semua jantina diterima..yang ragu2 tu pon leh kot =)

(¯`❤ 。◕‿◕。 ❤´¯) wajib ade blog..tadew blog..sory sory lah nak join

(¯`❤ 。◕‿◕。 ❤´¯) follow blog cik sue kite..tpi dea ade mention tanak follow pon xpe..eh mane leh cik sue..nak gak follow =)

(¯`❤ 。◕‿◕。 ❤´¯) tag 4 orang sahabat blogger yang anda yakin bleh join..

so 4 blogger yg terpilih..

☜❤☞ cik marissa norfis

☜❤☞ cik effa

☜❤☞ cik nadia

☜❤☞ cik rafzira

Tarikh tutup :
30 mac 2011... itupun melebihi 100 orang penyertaan .

Hadiah :
WANG TUNAI berbentuk topup menanti anda !

so mereka2 yang kene tag n wat entry sal contest ni..jgn lupe anta/tinggalkan link korg kat blog cik sue taw...

GUDLUCK PADA SUME YANG JOIN =)


Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

2 comments:

norsyuhada binti johan said...

yunk,thanz taw coz sudi join contest ni..gudluck dearr :)

- Zafifie YusuF - said...

wah..ase nak like je comment kat atas ni.xde lak button like-nye..hehe