Jan 31, 2011

npe takleh komen???

salam n morning everyone...

eh...tersilap blog ke???asal berbunga sgt ni...x ye tuan2 dan puan2 sekalian...ni mang blog aku..aku dah renovate sikit..bab yg sebelum ni terang bebeno..sampai xnmpk tulisan..so pemilihan cat dinding kali ni biar lembut sikit n berbunga...huhu...tema floral ye...

hah masuk topik k..ramai yg msj tny npe xleh komen kat cni?npe?npe?npe?npe pun juri?nafas berbau,so cume lain kali lagi...haha jgn salah faham,2 bukan jawapan sebenar..2 iklan Ramos kat radio Hot FM 2...penah dgr x?? "nama saya Ramos....""saya belum nyanyi lagi...npe puan juri?npe?....blah blah blah.."herm..dah start syok sendiri la 2..ok,noe xleh komen??sbnrnye bleh je...tpi ble dah komen kuar page yg x loading2 pon...xde pon kuar sign yg komen dah selamat send ke ape ke..tol x?ke lain? sbb 2 yg jdi ble aku nk test post komen kat blog aku ni...aku xtaw lah pe prob ea..aku try tuka html ea..len plak jdinye...korg leh tgk kat setiap entry ade komen "testing" dri aku...tup tup je dah ade komen 2 kat ctu...asal jdi mcm 2??korg taw x??herm..

okiedokie@_@(tetibe off tanpe penyelesaian)


Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

2 comments:

RazFiRa said...

terima kasih kerana menjemput saya ke dalam contest ni! suke2! hehe

- Zafifie YusuF - said...

sme2 dear..jom jom...