Jan 30, 2011

penangan Ben Ashaari...

salam n happy sunday!!!

yeah mang happy sunday...hari ni sgt indah walaupun keadaan kat luar 2 mcm nak ribut taufan...palis palis...oh yar peeps!im in terengganu oredy mah!!smpi kul 12 mlm tdi taw...letih siot...bajet aku yg bawak kete..btw tym dalam perjalanan aku ase mcm kat luar negara pon ade gak..sejuk..ingat nk turun salji xde plak..adeyh...haha merepek sudah..weyh!(buat jakun suda..) aku lalu kerteh tym malam...aku ase mcm kat paris..lampu2 kuning yg comel kat kilang2..aduh romantik banget..smbil radio ngah pasang lagu Pujaan Hati dari kangen band..wah!buad aku kangen sama si dia...ahaks~~

ah sudah~~marilah kita kembali ketopik asal ye... semalam aku propa..eh 2 bukan propa 2 btol2 lah..smlm aku war2 kan sal Ben ashaari add Fb aku an an an...hah aku ade tinggal link aku kat dlm blog beliau pas aku follow..ahaks..malu malu aku..bru nak follow....=,=.. pepagi ni aku bukak laptop..syukur umah Cik Puan Hajar kte ade wifi..leh aku on9...aku bukak fb then masuk blog...u noe?cehh..hahaha..smlm i call u,u x answer...hehe npe nyanyi lagu Zee Avi?? smlm kan Follower aku ade 59 je...pas je aku update sal Ben Ashaari...follower meningkat jdi 82....wow!!!aku dah mcm terkejut ala ala beruk dah tdi..haha..seb baek dok dlm bilik tym terkejut 2 lau kat luar mcm ne??x ke family Hajar ni fikir pelik dah...budak mane lah dak Hajar ni bawak balik?hahaha..

gmbr ihsan google*aku xterkejut mcm ni....=,=

kat chatbox pon byk yg tinggalkan msj....aduh ramainye..mcm ne nk bls...kene g blog mereka lah..dun wury..sy berusaha ok!mcm2 msj aku dpt asenye datang dri SAHABAT2 BLOGGER dri grup kat FB kat..n ade yg dtg dri ben ashaari sendiri...tgk!!see!!! hebatkan Penangan Ben Ashaari..mcm Penangan Malaysia kat Kedai Al-ikhsan ,sold out jersi Malaysia...mcm penangan Safee Sali kat kelab Man U,smpi nak ambek die jdi pemain diowg..hahaha..mcm penangan Goreng Pisang cecah Sambal udang..perghhhhhh!!!lapa pulok jdinye...

lapo!!

herm..kesimpulan aku nak buar kat sini.....hebat kan Ben Ashaari!!aku dah kene sikit tempias beliau...bukan tempias ayaq liuq taw..tempias kehebatan penulisan beliau...haha aku nk stop ar..nmpk sgt mcm aku nak propa sana sini follower aku naik...mcm ar follower naik seribu...tpi ok lah 2 kan...appreciation first...THANKS ALL 4 FOLLOW..I'LL FOLLOW U BACK...jom nyanyi lagu digi...

"I will follow you
Follow you wherever you may go
There isn't an ocean too deep
A mountain so high it can keep me away"

haha..aku benti takat ni dulu ye..nak kene jdi Nas Ahmad plak..Terjah blog2 yg dah follow...im coming bebeh!!;)

c u when i c u ...

okiedokie;p

p/s : aku dok umah owg..dea jumpe mak ayah dea..aku plak....sedang windu ibu ayah...wuwuwu..ade bau x??bau jeles....mami dedi kakak mish u..muaahh;(


Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

3 comments:

- Zafifie YusuF - said...

testing~~~

Marissa Norfis said...

cayalah beb..sapa peminat spa nih??confuse ak..hahaha

- Zafifie YusuF - said...

aku peminat kamu haha=)