Nov 22, 2010

entry pelbagai emosi

hello n good day everyone~~~

herm...aku update blog lagi..means aku masih hidup lagi lah....sejak akhir2 ni aku asek2 wat entry yg emo emo kan..hah ngan title sekali semestinya emo...lihat title kali ni...hahah..pe2 jelah...nk taw emosi ape???jom kte terjah!!hahaha=)

**************************************

emosi 1

ni emosi geram + kelakar....hari ni aku dgr cte sal pompuan  maki2 yg melibatkan perkataan b.abi(sje buat ejaan mcm 2,so sape yg google sal bab1 x dtg blog aku..kang xpasal2 jdi blog haram)..ish ish ish...dah nme pompuan nk main2 sebut perkataan 2..xmanis lah cek kak...jge lah perasaan b.abi gak...lau sesame manusia nk ko panggil ngan nme b.abi habes b.abi nk gne nme korg lak ke????hah...kot2 sebab ni lah byk virus2 n penyakit berbahaye ni dtg dri b.abi...sbb die kecik hati kat org2 yg gne nme die....seperti yg terjadi kat atas 2....huhu..aku wat sendiri taw...gigih kan aku...hah..aku ase ar kan mesti bende yg sme jdi kat burung gak kan(selsema burung)....org laki ar terutamanya yg ske gne perkataan burung ni...contoh ayat"burung ko!"...faham x maksud aku...huhu..agak lucah..sensored...pliz ignore ye..ish ish ish...

***************************************

emosi 2

*gmbr cilok dri google

ni mood jiwang2 ye....dah ade kwn2 aku n beberape org g yg tertanya2 pasal lagu yg syahdu mendayu dayu kat blog aku ni.....lagu 2 lah penaik seri blog aku kan..lau x,mesti org malas nk bukak blog aku ni...:''( ...xpe2 aku xkesah...ok wat yg xtahu lagi..tajuk lagu best kat blog aku ni ialah lewat semesta..dinyanyikan Randy Pangalila. lagu ni OST cte Oh Baby!...lakonan mamat comel ni ngan minah comel Cinta Laura... aku dapat taw sal lagu ni pas bce blog irine nadia marchelo.. nk download lagu ni leh click sini

************************************

emosi 3

hah...yg ni emosi gedik..fieyusuf kan skrg ngah melalui mse2 gile die skrg....dlm keboringan tanpa org yg disayangi itu lagi..aku pon mengadakan photoshoot gedik sensorg...so yg menatap ni sile click pangkah kat bucu kanan skrin anda jika meluat....unsur2 jelez x dbenarkan memandangkan ini bkn model terkenal mahupun cantik..aku edit je memandangkan background sgt lah x lawa..hehe...xmalu sungguh aku nk pose mcm 2 ye...ade x yg bju sme ngan aku x??...huhu..ni baju yg aku bli tym sale ni...aRggghhhh pecah rahsia..xpe yg penting bergaya...

*************************************

emosi 4

ok xde picture...ni emosi sungguh menyesal....skrg siyes badan aku xbape sehat....xtahu npe.ni sbb aku telan panadol byk kot...selera makan aku dah lari entah kemana aku xtaw..aku cri tpi xde gak..tgk mknan mcm tgk cacing..aku geli..selera mati..y?npe?sbb jiwa aku masi xtenang ke?cian aku...kembali kepada mood menyesal..semalam aku google kesan makan panadol berlebihan..sgt takut..sbb aku terbce kat satu web ni. ade sorg isteri kepada seorg doktor cte...seorg pramugari telan panadol byk tym die period..ops!ni tym aku skrg..sbb die kan pramugari then keje die kene berdiri lame2 n layan costumer kat dlm flight..so mesti tym period die senggugut..so telan panadol untuk hilangkan sakit...kesannye...umur die bru 30tahun,dah kene buat dialisis,cuci buah pinggang..bab ade problem..oh men....adakah hal yg sme kan terjadi kepada ku??xmo xmo....n aku terbace sekali yg panadol boleh ada kat dalam badan kte selama 5 tahun....homaigod.....aku sudah takut oooo...so kwn2 adik2 akak2 tolon jgn wat keje gile yg fieyusuf dah buat hari 2......apakah nasibku seterusnye?????doakan sy selamat....=]

*************************************

2 jelah laporan emosi2 fieyusuf untuk hari ini ye....terima kasih kerana membaca entry ini!

fieyusuf undur diri dulu

okiedokie;p

p/s argghhhhhh..PSM presentation i kul9.30-10 pgi,26 nov.....tpi..y my supervisor is my evaluater  also?y??y??


Terima kasih daun keladi, Jemput datang baca entry saya lagi! XD

2 comments:

marissa norfis said...

hahaha..ok2..ak dh baca..terbaik2..posing maut..suh manager u cri agency modelling yg meletop sket tau..hehe..

comic ko sgt berjaya...*thumbs up*

- Fie YusuF - said...

huhu...xpelah beb...
ingat nk biskan study lu...hehehe=)